HADD SEGÍTSEK NEKED!

Hiszem, hogy az énekléssel és a játékkal örömtelivé és boldoggá tudjuk tenni a szeretteink, a környezetünk és nem utolsósorban a saját magunk életét! Szeretnél Te is a hétköznapi boldogság útján járni? Engedd meg, hogy segítsek!

Kövess a Facebookon is!

Ada 2

Sokat látott-tapasztalt, többdiplomás, okl. koragyermekkori zenepedagógus és szöveggondozó vagyok. Kevésbé hivatalosan: baba-mama boldogító és szövegdoki, művészibben: a hangok és betűk szerelmese.

Elsősorban persze anyaként élem a mindennapjaimat: a kisiskolás Zalánka és a totyogó Domi baba édesanyja, és – férjem révén – a nagylányunk, Petra pótanyukája vagyok. Gábor Adrienn a becsületes nevem, de mindenki „Adának” ismer. FB-on „Daloló Gábor Ada” néven találhatsz meg.

Szeretem a gyerekeket, szeretem a kedveset, szeretem a szépet: örömet és fényt igyekszem vinni mások életébe, ezért írom a névjegyemre, hogy baba-mama boldogító vagyok. Én nem „dolgozom”: mindig küldetést teljesítek! Ezért – amióta az eszemet tudom – intenzív hivatástudattal rendelkezem. Most éppen az a célom, hogy minden, eddig megszerzett tudáskincsemet átadjam neked, hogy színt, vidámságot, életet vigyek azokba a perceitekbe, amik rászorulnak e javakra.

Sajnos nekem nem volt élménydús gyerekkorom (a szüleim éjt nappallá téve dolgoztak, testvérem meg nem volt), ezért benső késztetést érzek arra, hogy hozzájáruljak a világra születő, magyar gyermekek boldog gyermekkorához, és – érdekes módon – ezáltal „gyógyulok” magam is.  Hiszem, hogy az énekléssel és a játékkal örömtelivé és boldoggá tudjuk tenni a szeretteink, a környezetünk és nem utolsósorban a saját magunk életét! Miért ne kezdenénk a boldogítást a legdrágább kincsünknél: a BABÁNKNÁL? – erre szolgál a DALOLÓ foglalkozás, és annak online változata, az otthonDALOLÓ!

Missziós lelkület hajt: az a célom, hogy ÉLMÉNYT szerezzek neked és a kicsidnek, és  MINTÁT adjak számodra a kisgyermekkori zenei nevelés lehetőségeire. Azt szeretném, hogy a foglalkozásaimon megtapasztalt közös éneklés és játék örömét átültesd a mindennapokba, hogy a babádnak otthon is bátran énekelj, mondókázz, és főleg: JÁTSSZ VELE. És „nem baj”, ha mindezt szakszerűen teszed!

A Daloló foglalkozások vezetése mellett abban a megtiszteltetésben is részem volt, hogy a kisgyermekkori zenei nevelés módszertanát taníthattam két tanéven át az ország legnagyobb egyetemén, az ELTE Tanító- és Óvóképző Karán, a leendő csecsemő- és kisgyermeknevelők, óvópedagógusok és tanítók számára. Vidékiként sok anyagi terhet rótt rám ez a küldetés, ezért végül elköszöntem a tanszéktől és a hallgatóimtól (akik nagy részével a mai napig is jó barátságban vagyok a FB-on), így újra az édesanyák zenei „nevelésére” koncentrálhatok, ami a fő küldetésemmé kristályosodott ki az elmúlt években.

Bár már 9. éve a koragyermekkori zenei nevelés a hivatásom, a mai napig nagy örömmel tölt el az önfeledt, DALOLÓ mamák és a nevető, édes-kedves babák látványa. Ez egyszerűen megunhatatlan és abbahagyhatatlan, igazi édes „drog”… 🙂

Hívlak Téged is, gyere el a kisbabáddal-kisgyermekeddel, és legyen részetek a DALOLÓ-ÉLMÉNYben!

Ha kíváncsi vagy az életutamra, kattints ide.

 A velem készült interjúkat itt olvashatod el.

Kapcsolatfelvétel:

06 30 5700 414

dalolo@dalolo.hu

www.otthondalolo.hu

www.facebook.com/otthondalolo

www.facebook.com/dalolo.babatabor