HADD SEGÍTSEK NEKED!

Hiszem, hogy az énekléssel és a játékkal örömtelivé és boldoggá tudjuk tenni a szeretteink, a környezetünk és nem utolsósorban a saját magunk életét! Szeretnél Te is a hétköznapi boldogság útján járni? Engedd meg, hogy segítsek!

Kövess a Facebookon is!

 

Kedves Anyukák, 
a DALOLÓ átmenetileg szünetel!
Részletek a hírlevélben.

 

Mi a DALOLÓ foglalkozás?

DALOLÓ foglalkozás egy bő 45 perces (ááá, régóta inkább már 1 órás :)), játékos baba-mama zenefoglalkozás Siófokon, a Daloló Kuckóban, 4 éven aluli gyermekek számára, szülői részvétellel (anya/apa/nagyszülő), délelőtti és délutáni időpontokban. 

A DALOLÓ-n nagy szeretettel látjuk a sérült gyermeket nevelő családokat is!

 

Kata és "Cimike" baba

Kata és “Cimike” baba

 

 

Bernát elmélyülten játszik a triangulumon

Bernát elmélyülten játszik a triangulumon

 

A DALOLÓ foglalkozásra nemcsak a stabilan ülni, állni, sőt járni tudó gyerekekkel jöhetnek a szülők, hanem az egészen picikkel is. A nagyobbacskák nemcsak a szárnyukat, de a hangjukat is próbálgatják már! Ezért sokat mondókázunk, kedves gyermekdalokat tanulunk, és persze mókás ölbeli játékokat játszunk, mindannyiunk nagy örömére. A picik nagyon szeretik a jártatókat, lovagoltatókat és „égbe repüléseket”, amiket hatalmas kacagások kísérnek. Nagy sikere van a gyermekhangszereknek is, no és persze a zongorámnak. :) Ne foszd meg magatokat a DALOLÓ élményétől! Mivel a tipegőkor az első gyerekbarátságok, társas kötődések kialakulásának ideje is, a DALOLÓ foglalkozás arra is jó, hogy barátokat szerezzetek: a kicsikéd is és te is! 

A foglalkozás része a zenehallgatás is, amely élőzenét jelent: énekhanggal, zongorával, furulyával, harangokkal, triangulummal és egyéb ritmushangszerekkel történő zenei élményre számíthatsz.

A DALOLÓ foglalkozások időpontja:
Délelőtti alkalmak:

  • csütörtök, 10:00-11:00

Délutáni alkalmak:

  • szerda, 17:00-18:00 (októbertől)

 

Helyszín: Daloló Kuckó – Siófok, Wesselényi M. u. 25., 2. lakás az udvarban

A foglalkozás ára: 1.200 Ft/alkalom/baba-mama, vagy 5.000 Ft-ért 5 alkalmas bérlet váltható, amely 8 héten belül használható fel a DALOLÓ foglalkozáson. Megtakarítás: 1.000 Ft! Plusz felnőtt részvétele: 1.000 Ft/alkalom, plusz gyermek részvétele: ingyenes.

 

Egyéb tudnivaló:

Részvétel: csak előzetes bejelentkezéssel! 

Hívj itt: 06 30 5700 414, vagy írj ide: dalolo@dalolo.hu, de a legegyszerűbb, ha feliratkozol a levelezőlistámra, és akkor megkapod hetente a BEJELENTKEZŐ LEVELET, amit ha megnyitsz, pár kattintással máris jelezni tudod a szándékod!

A foglalkozás során laminált padlón (ülőpárnával) és széken/kanapén ülünk majd (ha időben érkezel :)), ezért kérlek, hozz a kicsidnek váltócipőt, magadnak pedig egy vastagabb zoknit (leginkább télvíz idején). Semmi egyébre nincs szükség.

Parkolni a közeli focipályánál vagy a környező utcákban tudsz (ingyen). Babakocsi és kerékpár tárolására természetesen van lehetőség a bejáratnál.

Ha kérdésed-kérésed van, itt keress:

06 30 5700 414

dalolo@dalolo.hu

 

Sok szeretettel hívlak Benneteket a DALOLÓ foglalkozásra!

Ada

 Share/Bookmark

Error thrown

Call to undefined function split()