HADD SEGÍTSEK NEKED!

Hiszem, hogy az énekléssel és a játékkal örömtelivé és boldoggá tudjuk tenni a szeretteink, a környezetünk és nem utolsósorban a saját magunk életét! Szeretnél Te is a hétköznapi boldogság útján járni? Engedd meg, hogy segítsek!

Kövess a Facebookon is!

Igen, igen, a Daloló Babaklub sem maradhat ki a farsangi örömökből, ezért jövő kedden, febr. 21-én, a szokásos 3 órás baba-mama rendezvényre várlak Téged a kicsiddel együtt (kezdés: 9 óra, zárás: 12 óra), helyszín: Daloló Kuckó (Wesselényi M. u. 25/2.).

A karneváli hangulathoz természetesen nem nékülözhetjük a maskarát sem, ezért arra kérlek, mindketten öltsetek jelmezt, Te is és a Babád is! Stip-stop: háziasszonynak kizárólag én öltözhetek be! :)) A legötletesebb jelmez viselője ingyenjegyet kap a soronkövetkező pénteki DALOLÓ foglalkozásra! Bővebb információ a Daloló Babaklubról itt: http://www.dalolo.hu/babas-foglalkozasok/dalolo-babaklub/

A létszám korlátozott, ezért mielőbb kérek írásos visszaigazolást (dalolo@dalolo.hu) a részvételi szándékodról. Ha sokan szeretnétek jönni, mint ahogy a Mikulásos Babaklubnál is így volt, délután is tartok egy második Farsangi Babaklubot (15.30-18.30)!

Hívd el a babás barátnőidet is, űzzük el együtt a telet! 🙂

Vélemény, hozzászólás?